Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 190 g de sucre
- 4 blancs d'œufs, à température ambiante
- 1 pincée de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 306 kJ / 73 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caramels à la crème
2h
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min
Gâteau des rois
2h 15min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Mousse au thon
10 Min
Bonhomme en pâte
2h 10min
Sauce Hollandaise
15 Min
Gnocchi de pommes de terre
1 Std. 15 Min
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Pain paysan
3 Std.
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h