Urządzenia i Akcesoria
Meringues de l'Emmental
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
12 pièces
Składniki
-
190 g de sucre
-
4 blancs d'œufs à température ambiante
-
1 pincée de sel
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pièce
Białko
1.3 g
Kalorie
306 kJ /
73 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bon app, les Suisses!
96 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Pâte brisée
1 godz. 50 min
Pâte à pizza
1 godz.
Brioche
9 godz. 30 min
Caramels à la crème
2 godz.
Gâteau des rois
2 godz. 15 min
Forêt noire
2 godz. 30 min
Pâte de base pour pain
24 godz. 30 min
Focaccia aux oignons
2 godz. 20 min
Pain paysan
3 godz.
Pain tessinois
1 godz. 50 min