Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 190 g de sucre
- 4 blancs d'œufs, à température ambiante
- 1 pincée de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 306 kJ / 73 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau du Vully
2h 30 min
Glace à la rhubarbe
36 Std. 25 Min
Sauce Hollandaise
15 min
Brownies
45 min
Forêt noire
2h 30 min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Focaccia aux anchois
1 godz. 45 min
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Cake aux branches
1h 10 min
Cake imbibé au citron
1 godz. 30 min
Milanais
3 godz.
Tresse bernoise
1 godz. 45 min