Macarons au caramel
TM31 TM5 TM6

Macarons au caramel

2.3 (3 oceny)

Składniki

Les coques

  • 100 g d'amandes en poudre
  • 100 g de sucre glace
  • 10 g de cacao en poudre, non sucré
  • 80 g de blancs d'œufs
  • 100 de sucre
  • 30 g d'eau

La ganache

  • 60 g de crème entière
  • 100 g de chocolat au lait au caramel, en morceaux
  • 20 g de beurre, à température ambiante, en morceaux

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
242 kJ / 57 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
6.5 g
Tłuszcz
3.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy