Macarons au caramel

Macarons au caramel

2.3 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
40 portions

Składniki

Les coques
  • 100 g d'amandes en poudre
  • 100 g sucre glace
  • 10 g de cacao en poudre non sucré
  • 80 g de blancs d'œufs
  • 100 de sucre
  • 30 g d'eau
La ganache
  • 60 g de crème entière
  • 100 g de chocolat au lait au caramel, en morceaux
  • 20 g beurre, non salé (du lait de vache) à température ambiante, en morceaux

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 57 kcal / 242 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 3.2 g
Węglowodany 6.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...