Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de beurre
- 2 c. à soupe de vin blanc
- ½ c. à soupe de vinaigre balsamique blanc
- 2 jaunes d'œufs
- ¼ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1434 kJ / 349 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 37 g
Alternatywne przepisy
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Quiche aux 4 fromages
45min
Risotto alla milanese
30min
Dip au thon
5 Min
Velouté de tomates au séré
25 min
Sauce hollandaise
15 Min
Focaccia aux oignons
2 godz. 20 min
Veau à la sauce au thon
13h
Risotto aux épinards et asperges
40min
Mousse au thon
10 Min
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Pesto de basilic
10 Min