Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de beurre
- 2 c. à soupe de vin blanc
- ½ c. à soupe de vinaigre balsamique blanc
- 2 jaunes d'œufs
- ¼ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1434 kJ / 349 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 37 g
Alternatywne przepisy
Risotto alla milanese
30min
Risotto
30min
Vitello tonnato
25h 30min
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45min
Velouté de poireaux et croûtes jambon-fromage
35min
Pesto de basilic
10min
Sauce hollandaise
15min
Salade de légumes en verrine
20min
Duo de mini-tresses au beurre
2h 10min
Meringues de l'Emmental
2h 15 min.
Velouté de tomates et de courges
25min
Quiche aux 4 fromages
45min