Pain ciabatta
TM6 TM5 TM31

Pain ciabatta

3.7 (7 ocen)

Składniki

  • 1 portion de pâte de base pour pain (750 g), selon recette de base
  • 130 g d'eau
  • 1 c. à café de sel (15 g)
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive (25 g)
  • 1 c. à café de sucre (5 g)
  • 50 g de farine de blé dur
  • 30 g farine

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2389 kJ / 571 kcal
Białko
17.2 g
Węglowodany
115.7 g
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
5.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy