Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de farine
- 3 œufs
- 150 g d'eau
- 1 c. à soupe d'huile de colza
- 2 c. à café de sel
- 2000 g d'eau, pour la cuisson des knöpflis
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1407 kJ / 336 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 55 g
- Tłuszcz
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Milanais
3 Std.
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Soupe bâloise à la farine
1 Std. 10 Min
Knöpfli
50min
Bonhomme en pâte
2h 10min
Papet vaudois
55 min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40min
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Tresse bernoise
1h 45min