
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de chocolat noir en morceaux
- 175 g de farine
- 30 g de cacao en poudre non sucré
- 5 g de bicarbonate de sodium
- 150 g de beurre mou
- 120 g de sucre de canne complet
- 50 g de sucre
- 1 pincée de fleur de sel
- ½ c. à café de gousse de vanille en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 131 kcal / 547 kJ
- Białko
- 1 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Węglowodany
- 15 g
- Błonnik
- 1 g