Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de jus de pomme
- 2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 40 g de sucre
- 2 œufs
- 1 c. à café de jus de citron
- 200 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 1 pomme, coupée en fins bâtonnets pour décorer
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 992 kJ / 239 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 14 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caramels à la crème
2h
Mousse au thon
10min
Biberlis d'Appenzell
2h 20 min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 godz. 40 min
Gâteau à l'Ovo
55 min
Tarte au vin cuit
45 min
Pain paysan
3 Std.
Gâteau du Vully
2h 30 min
Gâteau aux carottes argovien
2h
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Cake aux branches
1h 10 min
Cuchaule
2h 30 min