Urządzenia i Akcesoria
Bâtonnets aux noisettes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
100 morceaux
Składniki
-
250 g de noisettes, décortiquées, non émondées ganz
-
100 g de beurre weich, in Stücken (3 cm)
-
200 g de sucre
-
1 pincée de sel
-
2 œufs
-
220 g de farine und etwas mehr zum Auswallen
-
1 - 2 jaunes d'œufs zum Bestreichen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 morceau/part
Białko
1 g
Kalorie
177 kJ /
42 kcal
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bon app, les Suisses!
96 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Tresse bernoise
1h 45 min.
Cuchaule
2h 30 min.
Läckerli de Bâle
1h 10 min.
Bruns de Bâle
8h 40 min.
Gâteau des rois
1h 55 min.
Baisers au chocolat et noisettes
1h 25 min.
Nœud au lard
2h 10 min.
Petits pains du 1er août
1h 10 min.
Pain paysan
3h
Gâteau oignons-fromage
1h 15 min.
Rösti bernois
40 min.
Pain tessinois
1h 50 min.