Urządzenia i Akcesoria
Bâtonnets aux noisettes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
100 morceaux
Składniki
-
250 g de noisettes, décortiquées, non émondées ganz
-
100 g de beurre weich, in Stücken (3 cm)
-
200 g de sucre
-
1 pincée de sel
-
2 œufs
-
220 g de farine und etwas mehr zum Auswallen
-
1 - 2 jaunes d'œufs zum Bestreichen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 morceau/part
Białko
1 g
Kalorie
177 kJ /
42 kcal
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bon app, les Suisses!
96 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Carac (Tartelette au chocolat)
2 godz.
Cake Mississippi clair
1 godz. 15 min
Petits croissants à la vanille
1 godz. 30 min
Nœud au lard
2 godz. 10 min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Gâteau des rois
1 godz. 55 min
Bruns de Bâle
8 godz. 40 min
Étoiles à la cannelle
1 godz. 30 min
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Grittibenz sucré
2 godz. 15 min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min