Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 bouquet de livèche (20 g)
- 1 bouquet de persil frais (20 g)
- ½ bouquet de thym, frais (env. 10 g), effeuillé
- 3 gousses d'ail
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 350 g de poireaux, en morceaux (3 cm)
- 350 g de céleri-rave, pelé, en morceaux (3 cm)
- 250 g de carottes, pelées, en morceaux (3 cm)
- 100 g de sel
- 3 feuilles de laurier, sèches
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 63 kJ / 15 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 0 g
Alternatywne przepisy
Sel aux herbes
5 min
Pain de mie
3h
Pain tessinois
1h 50 min
Bonhomme en pâte
2h 10min
Grittibenz sucré
2h 15min
Polenta tessinoise
45min
Confiture avec sucre gélifiant
30min
Confiture d'abricot pour les provisions
55min
Beurre aux herbes
5 min
Pâte de bouillon de légumes végane
1h
Pain paysan
3h
Tresse bernoise
1h 45min