Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 bouquet de livèche (20 g)
- 1 bouquet de persil frais (20 g)
- ½ bouquet de thym, frais (env. 10 g), effeuillé
- 3 gousses d'ail
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 350 g de poireaux, en morceaux (3 cm)
- 350 g de céleri-rave, pelé, en morceaux (3 cm)
- 250 g de carottes, pelées, en morceaux (3 cm)
- 100 g de sel
- 3 feuilles de laurier, sèches
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 63 kJ / 15 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 0 g
Alternatywne przepisy
Rösti bernois
40min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55 Min
Pâte de bouillon de volaille
45min
Spätzlis au fromage
1h 10min
Polenta tessinoise
45min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Pain tessinois
1h 50min
Confiture d'abricot pour les provisions
55 Min
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Focaccia aux tomates
40min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min