Wersje kompatybilne
Crème de marrons avec compote de poires et cookies croustillants pour les fêtes
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de poires, pelées, épépinées, en morceaux (3 cm)
- 40 g de sucre glace
- 1 gousse de vanille, la pulpe
- 150 g de biscuits à l'avoine (voir conseil)
- 500 g de mascarpone
- 180 g de yogourt grec
- 500 g de purée de marrons, sucrée ou non sucrée, surgelée, décongelée
- 80 g de sucre glace (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2342 kJ / 559 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Tłuszcz nasycony
- 21 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 57 mg
Alternatywne przepisy
Tourte au séré et aux fraises
2u. 50min
Tarte aux légumes (TM6)
25 min
Truffes au moka
30 min
Crème au jus de pomme
4 Std. 15 Min
Rouleaux de printemps
55 min
Müesli croustillant
Brak ocen
Moutarde de Bénichon
40 min
Croustillant au chocolat et aux framboises
Brak ocen
Saucisson au chocolat
6h 15min
Gâteau du Vully
2h 30 min
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Tresse au beurre à 6 brins
2h 35min