Chutney de mangue

Chutney de mangue

3.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 bocaux

Składniki

  • de poivre noir en grains
    1 c. à café
  • gousses d'ail
    2
  • de gingembre, frais en fines tranches
    10 g
  • piment rouge, frais
    1
  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • d'eau
    20 g
  • de sucre de canne
    250 g
  • mangues, mûres pelées, dénoyautées, en moreaux (ca. 600 - 650 g de chair de mangue)
    2
  • de vinaigre de cidre
    60 g
  • de vinaigre de vin blanc
    60 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de poudre de curcuma séché
    ½ c. à café
  • de raisins secs (tout type)
    80 g
  • de graines de cumin noir
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 407 kcal / 1703 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 94 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...