Urządzenia i Akcesoria
Rösti bernois
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
150 g de lardons
-
1000 g de pommes de terre à chair ferme pelées, coupées en morceaux (3 cm)
-
1 c. à café de de sel
-
35 g de beurre à rôtir
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
2094 kJ /
500 kcal
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cuchaule
2 godz. 30 min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Papet vaudois
55 min
Gâteau oignons-fromage
1 godz. 15 min
Ramequins au fromage
50 min
Sauce à salade à la française
20 min
Croissants au jambon
35 min
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Émincé à la zurichoise
50 min
Tarte flambée au lard
40 min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min