Fondue au fromage moitié-moitié

Fondue au fromage moitié-moitié

4.7 19 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • 2 gousses d'ail
  • 400 g de gruyère in Stücken (3 cm)
  • 400 g de vacherin fribourgeois in Stücken (3 cm)
  • 2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
  • 200 g de vin blanc, sec
  • 15 g de kirsch nach Belieben
  • 1 pincée de poivre fraîchement moulu
  • 1 pincée de noix de muscade, fraîchement moulue
  • 1 pincée de paprika doux gemahlen
  • 700 g de pain blanc in Würfeln (3 cm)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1291 kcal / 5393 kJ
Białko 71 g
Tłuszcz 65 g
Węglowodany 91 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...