Farfalle asperges, lardons et safran

Farfalle asperges, lardons et safran

3.9 24 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • d'échalote
    30 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    20 g
  • d'asperges vertes fines, parées et en morceaux (2 cm env.)
    300 g
  • de lardons (0.5 cm)
    130 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • d'eau
    700 g
  • de pâte sèche, type farfalle (cuisson 12 min), d’excellente qualité
    350 g
  • de safran en poudre
    1 sachet

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 475 kcal / 1987 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 68 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...