Farfalle asperges, lardons et safran

Farfalle asperges, lardons et safran

3.9 26 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 30 g d'échalote
  • 20 g d'huile d'olive extra vierge
  • 300 g d'asperges vertes fines, parées et en morceaux (2 cm env.)
  • 130 g de lardons (0.5 cm)
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 700 g d'eau
  • 350 g de pâte sèche, type farfalle (cuisson 12 min), d’excellente qualité
  • 1 sachet de safran en poudre

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 475 kcal / 1987 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 68 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...