Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de comté, en cubes
- 25 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 300 g d'oignons, coupés en quatre
- 200 g de poireau (1 gros), en tronçons
- 150 g de lait écrémé
- 2 œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 4 feuilles de brick
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 819 kJ / 197 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 12 g
Alternatywne przepisy
Gratin de champignons
30 min
Quiche de pomme de terre et poireaux
1h 15min
Tarte de Savoie au chou
1h 30 min
Courgette façon pizza
40 Min
Morrones rellenos de maïz (Poivron farci au maïs)
1h
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 min
Tatin d'oignons au thym
2 godz.
Champignons farcis au gorgonzola
55 min
Pastilla veggie
1h 15min
Crumble de poireau au chorizo doux
50min
Crumble de tomates, poivrons et olives
45 min
Lasagnes à la fondue de poireaux
1h