Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de comté, en cubes
- 25 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 300 g d'oignons, coupés en quatre
- 200 g de poireau (1 gros), en tronçons
- 150 g de lait écrémé
- 2 œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 4 feuilles de brick
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 819 kJ / 197 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 12 g
Alternatywne przepisy
Quiche de pomme de terre et poireaux
1 Std. 15 Min
Morrones rellenos de maïz (Poivron farci au maïs)
1h
Lasagnes à la fondue de poireaux
1h
Courge spaghetti, poireau et champignons
1 Std. 40 Min
Petit flan de chou-fleur aux saint-nectaire et curry
1h
Lasagne aux trois poivrons
1h 25min
Champignons farcis au gorgonzola
55min
Croquettes de céréales au beaufort
50min
Crumble aux noisettes, haricots verts et champignons
1h 25min
Crumble de poireau au chorizo doux
50min
Tarte poivron-chèvre
1 Std. 35 Min
Lasagne chèvre-courgette
1h