Parmentier de carotte au poisson

Parmentier de carotte au poisson

4.4 158 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • 400 g d'eau
  • 500 g de carottes coupées en tronçons
  • 100 g de pommes de terre farineuses coupées en cubes
  • 800 g d'aile de raie coupée en morceaux
  • 6 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 6 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 50 g d'échalotes coupées en deux
  • 4 brins de persil frais équeutés
  • 50 g de beurre demi-sel (20 g coupé en noisettes)
  • 50 g de crème fraîche
  • 100 g de lait
  • 30 g de chapelure

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 224.7 kcal / 940.7 kJ
Białko 19.8 g
Tłuszcz 10.3 g
Węglowodany 11.5 g
Błonnik 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...