
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g d'eau
- 500 g de carottes coupées en tronçons
- 100 g de pommes de terre farineuses coupées en cubes
- 800 g d'aile de raie coupée en morceaux
- 6 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'échalotes coupées en deux
- 4 brins de persil frais équeutés
- 50 g de beurre demi-sel (20 g coupé en noisettes)
- 50 g de crème fraîche
- 100 g de lait
- 30 g de chapelure
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 224.7 kcal / 940.7 kJ
- Białko
- 19.8 g
- Tłuszcz
- 10.3 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Błonnik
- 3.3 g