Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 250 g de poireaux (2), en rondelles
- 800 g de courge butternut, en petits morceaux
- 500 g de filets de merlan
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 888 kJ / 211 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 4 g
Alternatywne przepisy
Parmentier de carotte au poisson
1 godz.
Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes
1 godz. 30 min
Curry de potiron aux crevettes
55 min
Crumble de poulet au poireau
50min
Brandade de cabillaud et poireau
40min
Papillotes de cabillaud, chou et champignons
45min
Lasagne au merlu, légumes et champignons
1 godz. 35 min
Curry de crevettes aux poireaux et carottes
40min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55 min
Parmentier de veau au potimarron
1 godz. 10 min
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45min