Gratin de champignons

Gratin de champignons

4.4 292 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 2 gousses d'ail
  • 5 brins de persil frais, équeutés
  • 15 g de beurre et un peu pour les ramequins
  • 450 g de champignons frais variés émincés en fines lamelles
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 œuf
  • 100 g de crème liquide entière
  • 65 g de gruyère râpé

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 224.5 kcal / 929.3 kJ
Białko 9.8 g
Tłuszcz 19.5 g
Węglowodany 2.3 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 11.5 g
Sód 363.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...