
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 65 g d'oignon (1/2), coupé en quatre
- 1 bâton de citronnelle fraîche en rondelles
- ½ bouquet de cerfeuil frais
- 500 g d'eau
- 800 g de potimarron en cubes
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g de viande de veau hachée
- 50 g d'amandes effilées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 409 kcal / 1701 kJ
- Białko
- 28 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Węglowodany
- 9 g