Parmentier de veau au potimarron
TM5 TM6

Parmentier de veau au potimarron

3.8 (64 oceny)

Składniki

  • 65 g d'oignon (1/2), coupé en quatre
  • 1 bâton de citronnelle fraîche, en rondelles
  • ½ bouquet de cerfeuil frais
  • 500 g d'eau
  • 800 g de potimarron, en cubes
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 500 g de viande de veau hachée
  • 50 g d'amandes effilées

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1701 kJ / 409 kcal
Białko
28 g
Węglowodany
9 g
Tłuszcz
28 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy