Urządzenia i Akcesoria
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
Carrot and Ginger Dressing
-
carrots in pieces (1 in.)5 oz
-
ginger peeled1 in.
-
scallions white parts only (approx. 5 scallions)1 ½ oz
-
grapeseed oil6 oz
-
rice vinegar4 oz
-
soy sauce2 tbsp
-
sugar1 pinch
-
salt to taste
Kale Salad
-
lacinato kale center rib removed, thinly sliced, divided4 oz
-
lemon juice1 oz
-
rainbow carrots peeled in ribbons6 oz
-
sunflower seeds to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
1887 kJ /
451 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Keto Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Hawaiian Coleslaw
15 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 min
Chopped Asian Salad
20 min