Urządzenia i Akcesoria
Salmon Burger
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Tartar Sauce
-
egg yolks from large eggs2
-
lemon juice2 tsp
-
capers drained2 tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt1 pinch
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
olive oil½ oz
Salmon Burger
-
lemon peel only, no pith1
-
bread cubes2 oz
-
shallot1 oz
-
parsley leaves only½ oz
-
fresh basil leaves only½ oz
-
salt½ tsp
-
freshly ground pepper¼ tsp
-
salmon skinless and boneless, in pieces (1 in.), chilled16 oz
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
oil to fry
-
hamburger buns toasted4
-
red onion thinly sliced½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26 g
Kalorie
1966 kJ /
470 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Slow Cooked Pulled Pork with Apple and Fennel Salad
5 godz.
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Fish Tacos
45 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min