Urządzenia i Akcesoria
Salmon Burger
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Tartar Sauce
-
egg yolks from large eggs2
-
lemon juice2 tsp
-
capers drained2 tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt1 pinch
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
olive oil½ oz
Salmon Burger
-
lemon peel only, no pith1
-
bread cubes2 oz
-
shallot1 oz
-
parsley leaves only½ oz
-
fresh basil leaves only½ oz
-
salt½ tsp
-
freshly ground pepper¼ tsp
-
salmon skinless and boneless, in pieces (1 in.), chilled16 oz
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
oil to fry
-
hamburger buns toasted4
-
red onion thinly sliced½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26 g
Kalorie
1966 kJ /
470 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna Avocado Bowl
50 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 godz. 50 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Blackened Fish Burger
55 min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 godz. 15 min
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1 godz. 20 min
Fish Tacos
45 min
Turkey Bolognese Sauce
50 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2 godz. 45 min
Turkey, Bacon and Avocado Burgers
2 godz.