Urządzenia i Akcesoria
Beet Hummus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
22 oz
Składniki
-
walnut halves or pieces2 ½ oz
-
sesame seeds½ oz
-
cooked beets peeled, cut into pieces (approx. 1¼ in.)10 ½ oz
-
cream cheese3 oz
-
garlic clove1
-
stale bread roughly torn (approx. 1 slice)1 oz
-
ground cumin⅛ tsp
-
lemon juice½ oz
-
fine sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
salt to taste¼ tsp
-
olive oil to drizzle1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 3 oz
Sód
252.8 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
666.4 kJ /
159.3 kcal
Tłuszcz
13.3 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
8.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Great to Share
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Basil Pesto
10 min
Ratatouille
40 min
Tomato Tart Tatin
1 godz. 10 min
Vegan "Crab" Cakes
1 godz. 10 min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Holiday Couscous (Kris Morningstar)
50 min
Kabocha Sage Risotto
40 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min