Urządzenia i Akcesoria
Carrot, Miso and Ginger Dressing
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 jar
Składniki
-
carrots (large), peeled, sliced (2 in.)2
-
fresh ginger peeled2 in.
-
scallions white parts only, sliced (2 in.)5
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
grapeseed oil6 oz
-
rice vinegar4 oz
-
miso (opcjonalnie)3 oz
-
soy sauce2 tbsp
-
¼ apple, peeled, halvedsugar1 pinch
-
salt to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
1860.1 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
6861.9 kJ /
1640 kcal
Tłuszcz
170.9 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
16.4 g
Węglowodany
24.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Italian Salad Dressing
5 min
Chopped Asian Salad
20 min
Hummus
10 min
Carrot Top Pesto
5 min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 min
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20 min
Apple Lime Vinaigrette
5 min
Sausage Stuffed Kabocha
2 godz. 45 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 godz. 15 min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 min
Golden Beet Gazpacho
50 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min