Urządzenia i Akcesoria
Carrot, Miso and Ginger Dressing
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 jar
Składniki
-
carrots (large), peeled, sliced (2 in.)2
-
fresh ginger peeled2 in.
-
scallions white parts only, sliced (2 in.)5
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
grapeseed oil6 oz
-
rice vinegar4 oz
-
miso (opcjonalnie)3 oz
-
soy sauce2 tbsp
-
¼ apple, peeled, halvedsugar1 pinch
-
salt to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
1860.1 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
6861.9 kJ /
1640 kcal
Tłuszcz
170.9 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
16.4 g
Węglowodany
24.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hummus
10 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Steel Cut Oats
35 min
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
5 min
Poppy Seed Dressing
5 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 min
Italian Salad Dressing
5 min
Cilantro Lime Sauce
10 min
Chopped Asian Salad
20 min