Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte
- 650 g de chou-fleur, en fleurettes
- 1 c. à soupe d'origan déshydraté
- 1 œuf
- 1 c. à soupe de moutarde
La garniture
- 2 c. à soupe de crème fraîche, légère
- 125 g de mozzarella, en fines lamelles
- 100 g de champignons de Paris frais, en fines lamelles
- 1 branche de romarin frais
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 264 kJ / 64 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 10 g
Alternatywne przepisy
Houmous de carotte
25 min
Boulettes de cabillaud et butternut
1hod. 15min
Tortilla de patates douces aux épinards
35 Min
Fettucine vegan au chou-fleur
1hod.
Quinoa aux aubergines et patates douces
45 Min
Rösti de courgette
1 Std. 40 Min
Quiche légère aux légumes verts
1 Std. 30 Min
Gnocchis de courge au lait d'amande
1 godz. 5 min
Galettes de betterave
40 Min
Boulettes lentilles corail-coco et sauce tomate
1h 35min
Flan de poireaux à la pancetta
50 Min
Galettes de chou-fleur au cumin
35 Min