
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'oignon coupé en quatre
- 500 g de dos de cabillaud coupé en morceaux
- 1 œuf
- ½ bouquet de coriandre fraîche effeuillé (et quelques feuilles pour la finition)
- du sel à ajuster en fonction des goûts
- du poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de lait de coco
- 2 bâtons de citronnelle fraîche en lamelles
- 1 morceau de gingembre frais (2 cm), en lamelles
- 400 g de courge butternut en spaghetti
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 422 kcal / 1762 kJ
- Białko
- 36 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Węglowodany
- 10 g