Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dressing
- 2 tsp white wine vinegar
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 tsp runny honey
- 2 Tbsp olive oil
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Salad
- 50 g red onions, halved
- 700 g water
- 4 slices butternut squash, washed, with skin, sliced in rings (1 cm thick), then halved (approx. 400 g)
- 200 g broccoli florets (5 cm)
- 50 g fresh spinach leaves
- 90 g red cabbage, sliced (5 mm)
- 2 Tbsp sesame seeds
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1536 kJ / 368 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 22.8 g
- Tłuszcz
- 25.8 g
Alternatywne przepisy
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min
Creamy Courgette Soup
35min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Green Goddess Quinoa Salad
40min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato
40min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min
Hawaiian Salad with Honey and Lime Dressing
15min