Urządzenia i Akcesoria
Squash and Broccoli Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
Dressing
-
white wine vinegar2 tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
runny honey1 tsp
-
olive oil2 Tbsp
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Salad
-
red onions halved50 g
-
water700 g
-
butternut squash washed, with skin, sliced in rings (1 cm thick), then halved (approx. 400 g)4 slices
-
broccoli florets (5 cm)200 g
-
fresh spinach leaves50 g
-
red cabbage sliced (5 mm)90 g
-
sesame seeds2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1536 kJ /
368 kcal
Tłuszcz
25.8 g
Węglowodany
22.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25 min
Superfood Salmon Salad
1 godz. 5 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Hawaiian Salad with Honey and Lime Dressing
15 min
Green Goddess Quinoa Salad
40 min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 godz. 15 min
Chunky Coleslaw
5 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Detox Salad
10 min
Super Quick Broccoli Salad
5 min