Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin, Carrot and Herb Bread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 portions
Składniki
-
raw almonds150 g
-
flaxseeds (linseeds)1 Tbsp
-
chia seeds1 Tbsp
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only1 sprig
-
coconut flour40 g
-
baking powder1 tsp
-
dried onions1 tsp
-
dried mixed herbs1 tsp
-
raw cashew nuts30 g
-
carrots quartered100 g
-
butternut squash peeled and cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
medium eggs4
-
grapeseed oil plus extra for greasing40 g
-
cider vinegar1 tsp
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.71 g
Kalorie
1505 kJ /
358 kcal
Tłuszcz
32.012 g
Błonnik
4.94 g
Węglowodany
5.011 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std.
Popcorn and Buckwheat Bread
2 Std.
Allergen Friendly Cranberry Mini Rockbuns
40 Min
Amaranth and Chickpea Patties
1 Std. 30 Min
Vegetable and Almond Soup
45 Min
Simple Paleo Cupcake
40 Min
Multi-seed Cocoa Bars
50 Min
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1 Std. 35 Min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 Std.
Persian Carrot and Coconut Cake
2 Std. 20 Min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1 Std.
Sugar Free Banana Bread
1 Std. 15 Min