Urządzenia i Akcesoria
Curried Rhubarb and Lentil Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
coriander seeds1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
vegetable oil30 g
-
onions quartered150 g
-
celery stalks cut in pieces150 g
-
garlic cloves3
-
garam masala1 ½ tsp
-
paprika1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
rhubarb cut in pieces (1 cm)350 g
-
chana dal (yellow dried split peas)150 g
-
water700 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
brown sugar30 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
plain yoghurt for serving40 g
-
fresh coriander leaves only, chopped, for serving3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.6 g
Kalorie
1263 kJ /
302 kcal
Tłuszcz
10.2 g
Węglowodany
39.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40 min
Indian vegetable curry
50 min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 godz. 30 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Vegetable Biryani
50 min
Sweet Potato Curry
30 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min