Urządzenia i Akcesoria
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
12 pieces
Składniki
-
spring greens thick stems removed, cut in pieces120 g
-
garlic cloves4
-
fresh coriander leaves only, 3 sprigs roughly chopped11 sprigs
-
paprika1 tsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
lime juice40 g
-
olive oil plus extra for brushing40 g
-
large raw prawns, peeled deveined (approx. 160 g)24
-
flour tortillas3 - 4
-
sour cream50 g
-
shallots halved60 g
-
chicken breast diced (2 cm)100 g
-
limes cut in wedges2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
220 mg
Białko
6 g
Kalorie
484 kJ /
116 kcal
Tłuszcz
6 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Chicken Mushroom Fajitas
1 godz.
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 godz. 30 min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min