Urządzenia i Akcesoria
Potato Curry (Ala Hodi)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
water600 g
-
potatoes peeled and cut in pieces (2-3 cm)1000 g
-
onion½
-
garlic cloves2
-
bird's eye chillies, fresh halved, deseeded if preferred2
-
pandan leaf tied in a knot1
-
fenugreek seeds½ tsp
-
cinnamon stick1
-
ground turmeric¼ tsp
-
fresh curry leaves5
-
coconut milk100 g
-
coconut cream100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
lime juice to taste1 - 2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
774 kJ /
184 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Lentil Curry (Dahl)
30 min
Indian Vegetable Curry
50 min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 min
Tarka Dal
9 godz. 5 min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40 min
Indian vegetable curry
50 min
Aloo Beetroot Tikki
1 godz.
Chick Pea Curry
35 min
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
1 godz. 25 min
Vegetable Biryani
50 min
Chana Masala
45 min