Hachis de canard et petits pois

Hachis de canard et petits pois

4.6 30 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions

Składniki

  • 100 g d'échalotes coupées en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 2 brins de persil frais, équeutés
  • 3 - 4 cuisses de canard confites la chair uniquement
  • 3 pincées de fleur de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 500 g d'eau
  • 700 g de petits pois surgelés
  • 40 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 100 g de lait
  • 40 g de beurre
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 670.9 kcal / 2800.1 kJ
Białko 57.4 g
Tłuszcz 44.4 g
Węglowodany 7.4 g
Błonnik 6.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...