Urządzenia i Akcesoria
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
Marinade
-
cider vinegar30 g
-
runny honey30 g
-
wholegrain mustard15 g
-
olive oil10 g
-
pork chops boneless, visible fat removed (approx. 230 g each)4
Pork Chops
-
onion thinly sliced (5 mm)1
-
eating apples cored, each cut into 6-8 wedges2
-
fresh sage leaves15
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cider70 g
Butternut Squash Purée
-
butternut squash (1000-1300 g), peeled, diced (2 cm)1
-
skimmed milk50 g
-
fresh spinach leaves200 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32 g
Kalorie
2087 kJ /
498 kcal
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min