Urządzenia i Akcesoria
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
Marinade
-
cider vinegar30 g
-
runny honey30 g
-
wholegrain mustard15 g
-
olive oil10 g
-
pork chops boneless, visible fat removed (approx. 230 g each)4
Pork Chops
-
onion thinly sliced (5 mm)1
-
eating apples cored, each cut into 6-8 wedges2
-
fresh sage leaves15
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cider70 g
Butternut Squash Purée
-
butternut squash (1000-1300 g), peeled, diced (2 cm)1
-
skimmed milk50 g
-
fresh spinach leaves200 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32 g
Kalorie
2087 kJ /
498 kcal
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 Std. 10 Min
Chicken breasts pizzaiola
55 Min
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4 Std. 45 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 Min
Pork Chops with Orange
2 Std. 25 Min
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 Min
Coronation Chicken
30 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min