Wersje kompatybilne
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinade
- 30 g cider vinegar
- 30 g runny honey
- 15 g wholegrain mustard
- 10 g olive oil
- 4 pork chops, boneless, visible fat removed (approx. 230 g each)
Pork Chops
- 1 onion, thinly sliced (5 mm)
- 2 eating apples, cored, each cut into 6-8 wedges
- 15 fresh sage leaves
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 70 g cider
Butternut Squash Purée
- 1 butternut squash (1000-1300 g), peeled, diced (2 cm)
- 50 g skimmed milk
- 200 g fresh spinach leaves
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2087 kJ / 498 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 22 g
Alternatywne przepisy
Sautéed Pork with Cider
55min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Leek Leaf Chicken Rolls
55min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4 Std.
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
1 Std. 15 Min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8u. 45min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1h 10min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min