Urządzenia i Akcesoria
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 26 godz. 15 min
8 portions
Składniki
Marinade
-
pork shoulder, boneless cut in pieces (5 cm)1000 g
-
onions sliced150 g
-
dry red wine full-bodied300 g
-
bay leaves2
-
fresh thyme4 sprigs
-
fresh rosemary3 sprigs
-
celery stalk sliced (2 cm)1
-
cloves8
-
garlic cloves lightly crushed6
-
black peppercorns12
-
juniper berries lightly crushed1 Tbsp
Stew
-
olive oil5 Tbsp
-
chorizo sliced (5 mm)200 g
-
tomato purée1 Tbsp
-
plain flour2 tsp
-
dried porcini mushrooms20 g
-
red vermouth100 g
-
water boiling350 g
-
1 heaped tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt plus 1 pinch1 tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch½ tsp
-
cooked, peeled chestnuts halved70 g
-
unsalted butter1 Tbsp
-
chestnut mushrooms thinly sliced200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33.9 g
Kalorie
1633 kJ /
391 kcal
Tłuszcz
23.1 g
Węglowodany
9.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 godz. 30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 min
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min
Coronation Chicken
30 min
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.
Beef in Stout
1 godz. 40 min