Urządzenia i Akcesoria
Pork Chops with Orange
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
orange peeled and pith removed, in 8 segments (approx. 100 g), plus extra segments for garnish1
-
garlic clove1
-
cider vinegar1 Tbsp
-
wholegrain mustard1 Tbsp
-
runny honey3 Tbsp
-
olive oil plus extra for cooking1 tsp
-
fine sea salt or to taste¼ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
pork chops boneless (approx. 150 g each)4
-
dark brown muscovado sugar½ tsp
-
water2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
48.2 g
Kalorie
1426 kJ /
341 kcal
Tłuszcz
11.3 g
Węglowodany
11.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 godz. 10 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 godz. 15 min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min