Pork Chops with Orange
TM6 TM5

Pork Chops with Orange

4.2 (31 ocen)

Składniki

  • 1 orange, peeled and pith removed, in 8 segments (approx. 100 g), plus extra segments for garnish
  • 1 garlic clove
  • 1 Tbsp cider vinegar
  • 1 Tbsp wholegrain mustard
  • 3 Tbsp runny honey
  • 1 tsp olive oil, plus extra for cooking
  • ¼ tsp fine sea salt, or to taste
  • 2 pinches ground black pepper, or to taste
  • 4 pork chops, boneless (approx. 150 g each)
  • ½ tsp dark brown muscovado sugar
  • 2 Tbsp water

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1426 kJ / 341 kcal
Białko
48.2 g
Węglowodany
11.7 g
Tłuszcz
11.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy