
Urządzenia i Akcesoria
Pork Chops with Orange
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
orange peeled and pith removed, in 8 segments (approx. 100 g), plus extra segments for garnish1
-
garlic clove1
-
cider vinegar1 Tbsp
-
wholegrain mustard1 Tbsp
-
runny honey3 Tbsp
-
olive oil plus extra for cooking1 tsp
-
fine sea salt or to taste¼ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
pork chops boneless (approx. 150 g each)4
-
dark brown muscovado sugar½ tsp
-
water2 Tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
341 kcal /
1426 kJ
Białko
48.2 g
Tłuszcz
11.3 g
Węglowodany
11.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1 godz. 5 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Beef with Mushrooms
30 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Lemon Chicken
20 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min
Devilled Chicken with Coleslaw
1 godz. 45 min