
Urządzenia i Akcesoria
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
shallots peeled30 g
-
red wine150 g
-
carrots cut in sticks (1 cm x 7 cm)300 g
-
pork fillet (500 g, approx. Ø 6 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water130 g
-
meat stock paste½ tsp
-
juniper berries (opcjonalnie)8
-
cherry jam25 g
-
butter20 g
-
cornflour1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
250 kcal /
1047 kJ
Białko
29 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Greek Style Pork Stew
30 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1 godz. 5 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min