Urządzenia i Akcesoria
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
shallots peeled30 g
-
red wine150 g
-
carrots cut in sticks (1 cm x 7 cm)300 g
-
pork fillet (500 g, approx. Ø 6 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water130 g
-
½ meat stock cube (for 0.5 l)meat stock paste½ tsp
-
juniper berries (opcjonalnie)8
-
25 g red berry jamcherry jam25 g
-
butter20 g
-
cornflour1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
1047 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1 godz. 5 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min