Urządzenia i Akcesoria
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 14 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Spice Rub
-
juniper berries1 Tbsp
-
coriander seeds1 Tbsp
-
black peppercorns1 Tbsp
-
whole allspice berries1 Tbsp
-
coarse sea salt½ Tbsp
-
olive oil plus extra for greasing1 Tbsp
-
beef topside1000 - 1200 g
Roasting Meat and Purée
-
sun-dried tomatoes drained100 g
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)1000 g
-
milk300 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 tsp
-
unsalted butter diced30 g
Red Wine Sauce
-
shallots halved100 g
-
unsalted butter diced20 g
-
dry red wine200 g
-
water plus 1 Tbsp70 g
-
redcurrant jelly to taste1 - 2 Tbsp
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
cornflour1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
46 g
Kalorie
2266 kJ /
540 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
7.7 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marmalade-glazed Ham
1 godz. 50 min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5 godz. 30 min
Quenelles with Watercress Sauce
2 godz. 45 min
Shellfish Nage with Champagne
1 godz. 5 min
Thai-Style Chicken Omelet
50 min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 godz. 15 min
Steak au Poivre
20 min
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2 godz.
Southern Chicken and Cornbread Dressing
1 godz. 15 min
Patatas Bravas with Chorizo
1 godz. 20 min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Roasted Garlic Dip
1 godz. 15 min