Wersje kompatybilne
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Spice Rub
- 1 Tbsp juniper berries
- 1 Tbsp coriander seeds
- 1 Tbsp black peppercorns
- 1 Tbsp whole allspice berries
- ½ Tbsp coarse sea salt
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 1000 - 1200 g beef topside
Roasting Meat and Purée
- 100 g sun-dried tomatoes, drained
- 1000 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 300 g milk
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g unsalted butter, diced
Red Wine Sauce
- 100 g shallots, halved
- 20 g unsalted butter, diced
- 200 g dry red wine
- 70 g water, plus 1 Tbsp
- 1 - 2 Tbsp redcurrant jelly, to taste
- ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 Tbsp cornflour
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2266 kJ / 540 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 7.7 g
Alternatywne przepisy
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 godz.
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 godz.
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15 min
Greek Lamb Meatballs (Keftethes)
40min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min