Urządzenia i Akcesoria
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)45 g
-
sliced white bread torn in pieces80 g
-
paprika½ tsp
-
milk90 g
-
cornflour1 tsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing45 g
-
fish fillets thick (e.g. cod, haddock, approx. 160 g each)6
-
water700 g
-
sweet potatoes peeled, diced (2-3 cm)750 g
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33.7 g
Kalorie
1574 kJ /
373 kcal
Tłuszcz
10.2 g
Węglowodany
31.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min
Creamed Cod
45 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min