Urządzenia i Akcesoria
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)45 g
-
sliced white bread torn in pieces80 g
-
paprika½ tsp
-
milk90 g
-
cornflour1 tsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing45 g
-
fish fillets thick (e.g. cod, haddock, approx. 160 g each)6
-
water700 g
-
sweet potatoes peeled, diced (2-3 cm)750 g
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33.7 g
Kalorie
1574 kJ /
373 kcal
Tłuszcz
10.2 g
Węglowodany
31.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 godz. 30 min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min
Ham Hock Potato Bake
35 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min