
Urządzenia i Akcesoria
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)45 g
-
sliced white bread torn in pieces80 g
-
paprika½ tsp
-
milk90 g
-
cornflour1 tsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing45 g
-
fish fillets thick (e.g. cod, haddock, approx. 160 g each)6
-
water700 g
-
sweet potatoes peeled, diced (2-3 cm)750 g
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
373 kcal /
1574 kJ
Białko
33.7 g
Tłuszcz
10.2 g
Węglowodany
31.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Tuna Pasta Bake
1 godz.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min