Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
TM6 TM5

Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash

4.4 (109 ocen)

Składniki

  • 45 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 80 g sliced white bread, torn in pieces
  • ½ tsp paprika
  • 90 g milk
  • 1 tsp cornflour
  • 1 tsp fine sea salt, or to taste
  • 45 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
  • 6 fish fillets, thick (e.g. cod, haddock, approx. 160 g each)
  • 700 g water
  • 750 g sweet potatoes, peeled, diced (2-3 cm)
  • ¼ tsp ground black pepper, or to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1574 kJ / 373 kcal
Białko
33.7 g
Węglowodany
31.8 g
Tłuszcz
10.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy