
Urządzenia i Akcesoria
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 portions
Składniki
-
shallots halved40 g
-
garlic clove1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
Seville orange marmalade60 g
-
fresh thyme leaves1 pinch
-
olive oil20 g
-
balsamic vinegar20 g
-
port50 g
-
water550 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
duck breasts, skinless (approx. 150-200 g each) (see tip)2
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (1 cm)350 g
-
sweet paprika½ tsp
-
butter30 g
-
milk120 g
-
fresh green beans cut in pieces (2 cm) if necessary120 - 150 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
750 kcal /
3136 kJ
Białko
43 g
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
60 g
Błonnik
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1 godz. 50 min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min