Urządzenia i Akcesoria
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Chicken
-
maple syrup70 g
-
olive oil20 g
-
toasted sesame oil10 g
-
garlic cloves4
-
dark soy sauce45 g
-
Worcestershire sauce10 g
-
lime juice20 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
chicken thighs, skin on, bone in (see tip)8
Mash
-
carrots sliced (2-3 cm) (see tip)350 g
-
swede cut in pieces (3-4 cm)350 g
-
water to cover
-
unsalted butter diced25 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
ground ginger½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
46.5 g
Kalorie
3109 kJ /
745 kcal
Tłuszcz
45.5 g
Węglowodany
27.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 godz. 30 min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Sweet Chilli Chicken with Slaw
2 godz.
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min