Urządzenia i Akcesoria
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Chicken
-
maple syrup70 g
-
olive oil20 g
-
toasted sesame oil10 g
-
garlic cloves4
-
dark soy sauce45 g
-
Worcestershire sauce10 g
-
lime juice20 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
chicken thighs, skin on, bone in (see tip)8
Mash
-
carrots sliced (2-3 cm) (see tip)350 g
-
swede cut in pieces (3-4 cm)350 g
-
water to cover
-
unsalted butter diced25 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
ground ginger½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
46.5 g
Kalorie
3109 kJ /
745 kcal
Tłuszcz
45.5 g
Węglowodany
27.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1 godz. 20 min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Devilled Chicken with Coleslaw
1 godz. 45 min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 godz. 15 min
Curry Noodles with Pork
45 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 godz.