Urządzenia i Akcesoria
Beef in Stout
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
onions quartered200 g
-
800 g braising steak, diced (3 cm)feather steak diced (3 cm)800 g
-
plain flour30 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
tomato purée20 g
-
stout (e.g. Guinness®)415 g
-
fresh rosemary leaves3 sprigs
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)250 g
-
parsnips peeled, cut in pieces (2 cm)250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
462.5 mg
Białko
31 g
Kalorie
1318.1 kJ /
315 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
21.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Chicken Casserole
1 godz. 30 min
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2 godz. 25 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Beef Stroganoff
1 godz.
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min