
Urządzenia i Akcesoria
Beef in Stout
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
onions quartered200 g
-
feather steak diced (3 cm)800 g
-
plain flour30 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
tomato purée20 g
-
stout (e.g. Guinness®)415 g
-
fresh rosemary leaves3 sprigs
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)250 g
-
parsnips peeled, cut in pieces (2 cm)250 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
315 kcal /
1318.1 kJ
Białko
31 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
21.6 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Sód
462.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.
Chicken Étouffée
45 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min