Urządzenia i Akcesoria
Beef in Stout
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
onions quartered200 g
-
800 g braising steak, diced (3 cm)feather steak diced (3 cm)800 g
-
plain flour30 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
tomato purée20 g
-
stout (e.g. Guinness®)415 g
-
fresh rosemary leaves3 sprigs
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)250 g
-
parsnips peeled, cut in pieces (2 cm)250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
462.5 mg
Białko
31 g
Kalorie
1318.1 kJ /
315 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
21.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéed Pork with Cider
55min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Beef Goulash
2h 45min
Beef Stroganoff
1h
Chicken Étouffée
45min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Pork Chops with Orange
2h 25min
Smoky Pork and Beans
3h
Beef Bourguignon
1h 30min