Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 citron jaune non traité, la moitié du zeste et le jus
- 150 g d'eau
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 100 g d'olives vertes dénoyautées
- 100 g de vin blanc sec
- 100 g de sucre en poudre
- 300 g de pommes de terre, coupées en rondelles (5 mm env.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 534 kJ / 127 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 19.4 g
- Tłuszcz
- 4.6 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cookies au chèvre et au thym
40min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 Min
Gougères aux champignons de Paris
1 Std. 30 Min
Tartinade d'artichaut à la tomate
2h 15min
Muffins pistou-pistache
40min
Eclairs à la tapenade et ratatouille
2 Std. 45 Min
Minigratins à la grecque
20min
Papillote de pêches aux fruits rouges
30 Min
Roulés d'aubergine
35min
Tomates soufflées à la ricotta
30 Min
Muffins petits pois, menthe et comté
45min
Tartinade d'artichaut à la tomate
2h 15min