Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 citron jaune non traité, la moitié du zeste et le jus
- 150 g d'eau
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 100 g d'olives vertes dénoyautées
- 100 g de vin blanc sec
- 100 g de sucre en poudre
- 300 g de pommes de terre, coupées en rondelles (5 mm env.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 534 kJ / 127 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 19.4 g
- Tłuszcz
- 4.6 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min
Tartines scandinaves
10 min
Verrines estivales
12h
Vinaigrette au vinaigre de xérès
5 min
Granité à la tomate
12h
Dip d'asperges blanches
15min
Mille-feuilles de poivrons et crème aux herbes
2h 30 min
Minigratins à la grecque
20 min
Salade fraîcheur à la tête de moine
35 Min
Dariole chèvre, poivrons et tapenade
3h 30min
Tuiles au fromage
15min
Dip au fromage et à la ciboulette
5 min