Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 pêches blanches ou jaunes, coupées en huit
- 100 g de fraises, coupées en quartiers
- 100 g de framboises fraîches
- 4 c. à café de sucre roux
- 4 - 8 feuilles de basilic frais, et réserver la tige coupée en deux dans la longueur
- 400 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 517 kJ / 123 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 27.3 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fruits d'été en papillote
20 min
Salade de tomates au pesto de roquette
20 min
Chutney d'abricots
4h
Pommes farcies aux fruits secs
1h
Compotée d'olives sur lit de pomme de terre
30min
Mousse aux griottes
2j 30 menit
Salade d'asperge, crevettes et amandes
45min
Pêches pochées, framboises, amandes
45min
Papillote de fruits
30min
Menu petit prix - Glace à la pêche et au basilic
10hod. 15min
Flan aux fruits rouges
1h
Compotée de fruits d'automne
30min