Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 oignons frais, coupés en quatre
- ½ bouquet de menthe fraîche, effeuillé
- 150 g de ricotta
- le jus d'1/2 citron jaune
- du sel
- du poivre moulu
- 16 sardines fraîches entières, vidées et nettoyées
- 1 filet d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1325 kJ / 316 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 19 g
Alternatywne przepisy
Marmite aux palourdes
1h 50min
Jus acidulé pomme-framboise
10 Min
Côte de veau vapeur aux légumes du jardin
55 Min
Sardines farcies aux épinards et aux tomates confites
45min
Pizza au thon
1h 40min
Jus de grenade au gingembre
5 Min
Jus de grenade
20 Min
Jus de pomme, citron, carotte et miel
10 Min
Foies de volaille au beurre de noisette, légumes vapeur
50 Min
Poulet rôti farci
1h 50min
Pizza au thon, aux olives et aux tomates
30 Min
Jus tropical
10 Min