Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de filets de merlan coupés en 3 (sans la peau)
- 35 g de pâte de curry verte
- 1 œuf
- 10 feuilles de coriandre fraîche
- 1 c. à soupe de sauce de soja
- 40 g de farine
- 5 g de bicarbonate de sodium
- 200 g d'huile végétale de coco
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2359 kJ / 566 kcal
- Białko
- 50 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 37 g
Alternatywne przepisy
Soupe thaïe aux crevettes
30min
Crevettes yakisoba
35min
Soupe de poulet thaïe
50min
Soupe aux boulettes de poulet et crevettes
45min
Japchae
1h 30min
Chop suey aux gambas
1h
Bouillon de crevettes façon thaïe, pommes vapeur aux épices
1 Std. 20 Min
Nouilles chinoises façon thaïe au poulet
25min
Soupe chinoise crevettes et vermicelles
25min
Laap de bœuf
1h 30min
Riz frit au curry et aux crevettes
50min
Vermicelles chinois aux crevettes, sauce à l'ail
1 Std. 20 Min