Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g d'oignons (2 moyens)
- 600 g de filet de poulet, sans peau, fermier, coupé en cubes (3 cm)
- du sel
- du poivre moulu
- 10 brins de coriandre fraîche, effeuillés
- 4 brins de menthe fraîche, effeuillés
- 4 brins de persil plat frais, effeuillés
- 50 g d'huile d'olive, et 4 c. à soupe pour la vinaigrette
- 500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 955.2 kJ / 228.3 kcal
- Białko
- 23.8 g
- Węglowodany
- 7.4 g
- Tłuszcz
- 11.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 54.5 mg
Alternatywne przepisy
Minipizzas momie
2h 45min
Chips de crevettes
35 Min
Noisettes d'agneau à l'anglaise
2 godz. 20 min
Œufs brouillés au pesto de menthe
25 min
Couscous de légumes au lapin
1 Std.
Tajine de poulet au citron confit
3 Std.
Bœuf aux champignons
30min
Lapin à la citronnelle en papillote
1 Std. 10 Min
Tartelettes printanières aux légumes
1 Std. 10 Min
Petits parmentiers de bœuf
1 Std.
Couscous d'agneau express
55 Min
Pilons de poulet marinés au citron et aux herbes
3h 30min