Urządzenia i Akcesoria
Barley and Lentil Radicchio Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
dry lentils3 oz
-
pearl barley3 oz
-
water divided55 oz
-
bacon cut into pieces (¼ in.)7 oz
-
extra virgin olive oil3 oz
-
shallots cut into pieces1 oz
-
thyme leaves only5 sprigs
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon juice2 oz
-
stone ground mustard1 oz
-
honey½ oz
-
red onions cut into pieces5 oz
-
5 oz rainbow chard, cut into pieces (3 in.)radicchio cored and cut into pieces (3 in.)5 oz
-
parsley leaves½ oz
-
6 oz rainbow chard, cored and cut into pieces (3 in.)radicchio cut into pieces (3 in.)6 oz
-
pomegranate arils/seeds only1
-
slivered almonds8 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
3602 kJ /
861 kcal
Tłuszcz
69 g
Błonnik
13 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hearty Salads
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Greek Vegetables
1 godz.
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Artichoke and Butterbean Dip
10 min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 min
Borscht
25 min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1 godz. 5 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min