![Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/865F49A7-D2A7-4F77-A400-116B9D71B95F/Derivates/8C2096A5-BE32-45EA-B237-FE26C11DB389.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Almond-Orange Vinaigrette
- 4 oz orange juice
- 1 oz almond butter, natural (no salt, no sugar)
- 2 oz shallots, cut into pieces
- ½ tsp salt, to taste
Cabbage Salad
- 14 oz red cabbage, cored, thinly sliced
- 6 oz rainbow carrots, peeled, in pieces (1 in.)
- ½ bunch fresh cilantro, leaves only
- 6 oz red beets, peeled, quartered (approx. 1 md. beet)
- slivered almonds, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 431 kJ / 103 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35min
Baked Kale Polenta Fries
1h 10min
Carrot Hummus
15 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min