Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 3 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 70 g de graisse de canard
- 400 g de viande de bœuf cuite (reste de pot-au-feu)
- 100 g de bouillon de pot-au-feu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 861 kJ / 206.5 kcal
- Białko
- 18.5 g
- Węglowodany
- 1.7 g
- Tłuszcz
- 13.8 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Joues de bœuf au cidre
3ωρ. 15 λεπτ.
Terrine de lapin aux herbes
24h
Rognons de veau sauce madère
20min
Rillettes de porc au cidre
2 godz.
Rillettes de lapin
12 Std.
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
Pâté périgourdin
48h
Terrine aux restes de viande
13u. 15min
Rillettes de poulet
6 Std.
Galantine de poulet au foie gras
48h
Rillettes de canard
2 godz. 30 min
Sauce gribiche
15 Min