Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 3 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 70 g de graisse de canard
- 400 g de viande de bœuf cuite (reste de pot-au-feu)
- 100 g de bouillon de pot-au-feu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 861 kJ / 206.5 kcal
- Białko
- 18.5 g
- Węglowodany
- 1.7 g
- Tłuszcz
- 13.8 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Terrine bressane
24 Std.
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2h 30min
Rillettes de porc tradition
12h
Rillettes de truite
3 godz. 30 min
Terrine de pintade aux pistaches
24 Std.
Terrine de campagne
4h 30min
Pâté de Pâques
2 godz.
Pâté de campagne au foie gras
48h
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24 Std.
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Rognons de veau sauce madère
20min