Urządzenia i Akcesoria
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
parsnips peeled, halved lengthways or quartered if large300 g
-
garlic cloves unpeeled6
-
sunflower oil1 Tbsp
-
fresh parsley leaves5 g
-
fresh sage leaves5 g
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
cooked, peeled chestnuts75 g
-
vegan soft cheese80 g
-
coconut yoghurt vegan80 g
-
ground cumin½ tsp
-
lemon juice to taste1 - 2 tsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
126 mg
Białko
4 g
Kalorie
677 kJ /
162 kcal
Tłuszcz
9 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 godz. 5 min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 godz.
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 godz. 30 min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Curried Parsnip Soup
30 min
Festive Nut Roast Wreath
2 godz.