Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portion
Składniki
Stuffed Aubergines
-
aubergines3
-
fine sea salt2 pinches
-
olive oil80 g
-
bulgur wheat100 g
-
water250 g
-
spring onions cut in pieces50 g
-
red peppers cut in pieces100 g
Saffron Yoghurt
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
olive oil50 g
-
saffron1 tsp
-
garlic clove1
-
Greek yoghurt180 g
-
pomegranate seeds50 g
-
toasted pine nuts30 g
-
fresh basil leaves20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1653 kJ /
395 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
10 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 godz. 15 min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min